About me

Op zoek naar het meest originele kraamcadeau bedacht ik zelf een eigen uniek ontwerp. In een wereld met een overvloed aan cadeaus en mogelijkheden wilde ik graag iets geven wat een leven lang bewaard zou blijven. Voor mij is duurzaamheid, creativiteit en originaliteit daarbij erg belangrijk. Zo ontstond het idee van unieke en persoonlijke fotoalbums.

Ik werk samen met een lokale ondernemer om tot een prachtig eindproduct te komen. Door hun jarenlange expertise komt er een duurzaam en kwalitatief product tot stand. De albums worden stuk voor stuk handgemaakt en met aandacht gecontroleerd. Hier heb je echt een leven lang plezier van!

Wil je graag een uniek album?
Dit is hoe het werkt.

1

Bestel jouw handgemaakte album in de gewenste maat, kleur en type lettertype.

2

Na het afrekenen neem ik binnen een dag contact op over eventuele speciale wensen.

3

Tijdens ons contact vraag ik naar de speciale wensen voor de unieke omslag. Samen bekijken we de eindeloze mogelijkheden om je omslag zo uniek mogelijk te maken.

4

Jij stuurt eventuele bestanden als geboorte- of trouwkaartjes op zodat wij die kunnen verwerken op jouw kaft.

5

Wij verwerken jouw wensen en maken de unieke omslag zo snel mogelijk in orde.

6

Jij krijgt je boek thuisgestuurd en legt hem op een mooi plekje in je huis.

Je mooiste herinneringen in een handgemaakt fotoalbum

Because every picture tells a story.

Bestel jouw unieke omslag

We love beautiful pictures.

Geboortekaartjes
Geboortekaartjes
Het fotoalbum van jouw kindje heeft bij unieke fotoalbums niet alleen een unieke binnenkant maar het is ook nog eens uniek van buiten.
Foto's van jouw reis
Foto's van jouw reis
Leg jouw reis vast met uitgeprinte foto’s. De voorkant van jouw album met het meest bijzonder plekje waar jij geweest bent. Wij regelen het voor je.
Jouw huisdier
Jouw huisdier
Als jij een hond of kat hebt, heb je waarschijnlijk duizenden foto’s. Druk je foto’s af en plak ze in een uniek fotoalbum met de leukste foto op de kaft.

Happy customers.

avatar-3

Mijn katten zijn erg dierbaar voor me. Ik had zo veel leuke foto’s dat ik er iets speciaals mee wou doen. Bij Uniek Fotoalbum heb ik ze op de kaft laten drukken. Erg uniek!

Lisa

avatar-1

Een duurzame en eigenzinnige kaft van linnen. Een uniek cadeau voor mijn beste vriendinnetje.

Melissa

avatar-4

Mijn hondje is helaas onlangs overleden. Nu heb ik een Uniek Fotoalbum laten maken. Ik ben nu alle foto’s aan het verzamelen en plak ik ze in het fotoboek.

Sam

avatar-7

Weet je nog? Die oude fotoboeken die je ouders vroeger van je maakte met al je babyfoto’s erin? Superleuk om zelf weer eens te maken.

Echt nostalgie!

Ben

avatar-6

Foto’s van mijn reis verzameld in een fotoboek met op de kaft een foto van mijn favoriete plekje in Mexico. Een ontzettend waardevol fotoboek.

Anna

avatar-5

Handgemaakte producten van kleine ondernemers. Ik ben er weg van! En een Uniek Fotoalbum als deze is echt heel bijzonder.

Marlies

Populaire fotoalbums

Handgemaakt en uniek

Bekijk alle unieke fotoalbums

Speciaal voor jou

Bijna alles is mogelijk

Ik wil een op maat gemaakt fotoalbum

Volg mij op Instagram

Let’s be friends on Instagram